Logo BIP Logo ePUAP
Biuletyn Informacji Publicznej
herb jednostki
Urząd Gminy Karnice
System Rada

System Rada
Profile Radnych, komisje, interpelacje, kalendarz posiedzeń.

System eBoi

eBoi
Jak załatwić sprawę?

System eWrota

eWrota
BIPy jednostek organizacyjnych.

Zapewnienie usługi cateringowej dla uczestników projektu pn. "Podniesienie kompetencji cyfrowych mieszkańców województw: zachodniopomorskiego i wielkopolskiego" I

Gmina Karnice realizując projekt dofinansowany z Funduszy Europejskich „Podniesienie kompetencji cyfrowych mieszkańców województw: zachodniopomorskiego i wielkopolskiego” (umowa o powierzenie grantu nr 16/86/FPGP/2018 z dnia 02.01.2018 r.) zwraca się z zapytaniem cenowym dotyczącym zapewnienia usługi cateringowej dla uczestników w/w projektu.

Założenia niezbędne do wyceny zlecenia:

- przewidywana liczba ciepłych posiłków: 576 porcji;

- zapewnienie serwisów kawowych: 576 porcji.

Razem 576 zestawów (zestaw tworzy obiad i serwis kawowy).

Szczegółowe wymogi dot. obiadów i serwisów kawowych:

- Obiad powinien składać się z min. 1 dania (np. ziemniaki, kotlet, surówka)+kompot lub napój lub sok
o poj. 0,33 ml. Jeśli drugi dzień szkolenia przypada kolejnego dnia menu powinno zostać zmienione. Wykonawca dostarczy posiłek w naczyniu jednorazowym (pojemnik styropianowy) wraz ze sztućcami jednorazowymi w ilości wskazanej przez Zamawiającego. W przypadku kompotu Wykonawca zapewnia kubki jednorazowe. Przy obiedzie nie jest wymagana obsługa kelnerska ze strony Wykonawcy. Wartość kaloryczna i temperatura posiłku powinny odpowiadać aktualnym przepisom dot. żywienia zbiorowego.

- Serwis kawowy każdorazowo powinien obejmować min. 3 rodzaje suchych ciastek (minimum po dwa ciastka z każdego rodzaju dla każdego z uczestników), paluszki (3 szklanki), kawę (rozpuszczalna i sypana do wyboru), herbatę (min. 2 rodzaje), cukier, mleko, serwetki jednorazowe w ilości niezbędnej do zapewnienia 2 przerw kawowych w trakcie szkolenia. Wykonawca zapewnia termosy
z wrzątkiem/samowary, kubki jednorazowe w ilości stanowiącej przynajmniej dwukrotność liczby uczestników danego szkolenia. Ciastka powinny zostać rozłożone na tacach dostarczonych przez Wykonawcę. Przy serwisie kawowym nie jest wymagana obsługa kelnerska ze strony Wykonawcy.

Ogólne wymogi dot. prawidłowej realizacji zamówienia:

Planuje się przeprowadzić 24 dwudniowe szkolenia ośmiogodzinne dla grup 12-osobowych. Miejsce dostarczenia cateringu może obejmować cały teren gminy Karnice. Termin, godzinę, miejsce i ilość posiłków Zamawiający wskaże Wykonawcy na min. 3 dni przed szkoleniem. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć susz konferencyjny najpóźniej na 30 min. przed rozpoczęciem szkolenia, a obiad na godzinę wskazaną przez Zamawiającego. Planuje się, że szkolenia odbywać się będą w terminie wrzesień 2019 r - luty 2020, w szczególności w weekendy i sporadycznie w ciągu tygodnia.

Zamawiający wymaga przedstawienia oferty cenowej zawierającej zryczałtowaną cenę brutto za całość usługi cateringowej w okresie realizacji projektu. Proponowana cena nie może ulec zmianie w trakcie realizacji zamówienia. W formularzu ofertowym Wykonawca wskaże wartość łączną brutto zamówienia oraz cenę jednostkową brutto przypadającą na 1 uczestnika dla jednego szkolenia.

Rozliczenie z Wykonawcą nastąpi za każdy miesiąc przeprowadzonych szkoleń poprzez przemnożenie stawki jednostkowej brutto przypadającej na 1 uczestnika i liczby osób przeszkolonych w danym miesiącu podczas każdego ze szkoleń na podstawie wystawionej faktury. Termin płatności faktur: do 14 dni od daty otrzymania.

Zamawiający zastrzega możliwość powtórzenia rozeznania rynku w przypadku ofert niespełniających warunków formalnych lub przekraczających planowany budżet projektu.

Ofertę należy przesłać e-mailem na adres sekretarz@karnice.pl lub pocztą, lub dostarczyć osobiście do Urzędu Gminy w Karnicach ul. Nadmorska 7, 72-343 Karnice w terminie do dnia 6 września 2019 r. do godz. 12.00. Osoba do kontaktu: Sylwia Jankowska, Tel. 913877225.

Karnice, 29 sierpnia 2019 r.                                                                                                                                                                       Wójt Gminy Karnice

                                                                                                                                                                                                               /-/ Lech Puzdrowski

Zapytanie i oferta do pobrania

Zawiadomienie o unieważnieniu postępowania

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

……………………………….

miejscowość, data

 

……………………………………

pieczęć oferenta/Firmy

Oferta cenowa

(Zapytanie ofertowe dotyczy zapewnienia usługi cateringowej podczas realizacji szkoleń w projekcie pn. „Podniesienie kompetencji cyfrowych mieszkańców województw: zachodniopomorskiego
i wielkopolskiego”)

 

Działając w imieniu Firmy

…………………………………………………………………………………………………………

NIP …………………………………………….

REGON ………………………………………..

Tel. ……………………………………………. fax/ e-mail …………………………………………

proponuję następującą cenę za zapewnienie usługi cateringowej podczas realizacji szkoleń w projekcie - zgodnie z załączoną ofertą cenową:

Zryczałtowana cena brutto za całość usługi (obiady+serwis kawowy)

Liczba posiłków ogółem

(obiad+serwis kawowy = zestaw)

Cena jednostkowa brutto przypadająca na 1 uczestnika za jedno szkolenie

1

2

3=1/2

 

…………………… zł brutto

 

576 zestawów

 

 

Deklaruję termin ważności oferty : min. 1 miesiąc

Oświadczam, że Posiadam potencjał kadrowy, finansowy i ekonomiczny niezbędny dla prawidłowej realizacji zamówienia.

 

……………………………………………

(podpis oferenta)

 

 

 

 

 

 

 

 

0x01 graphic

 

 

 

 

Projekt współfinansowany przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Rozwoju Regionalnego
w ramach Programu Operacyjnego Polska Cyfrowa na lata 2014-2020.

 

 

1

 

 

 

Metadane - wyciąg z rejestru zmian

Akcja Osoba Data
Dodanie dokumentu: Sylwia Jankowska 29-08-2019 12:23
Osoba, która wytworzyła informację lub odpowiada za treść informacji: 29-08-2019
Ostatnia aktualizacja: Sylwia Jankowska 12-09-2019 08:29